Oslava na Vysokej

50-ka je len raz v živote, tak prečo ju neosláviť vo veľkom štýle tak ako Miro?

sobota, 22. jún 2013

Zamestnanci spoločnositi IS-Kros sa vybrali na netradičný teambuilding. Večerné posedenie pri pivečku si spestrili výstupom na majestátny vrchol Vysokej a popri tom oslávili kolegovu 50-ku.

Deväť statočných nás už čakalo na Popradskom plese.  Počasie bolo vrtkavé. Podľa predpovede malo okolo obeda začať pršať. V dobrej nálade sme sa vybrali do Zlomiskovej doliny. Vrchol Vysokej bol neustále zahalený v oblakoch. Tesne nad Dračím sedlom sa oblačnosť roztrhala a čakal nás parádny výstup a výhľady. Vrcholové "živijó" bolo počuť až na susedných Rysoch.

Zostup z vrchola, prechod cez "Kohútik" a už sme v sedle Váha. Tu sa stretávame s druhou časťou skupiny zamestnancov, ktorá sa rozhodla pre výstup na Rysy. Lúčime sa s našimi klientami a fičíme dole dolinou pred hroziacim dažďom.

Opäť túra s prívlastkom vydarená. Okrem skvelých klientov ma teší aj fakt, že na tejto túre sa stretli traja "spišáci" - vodcovia pôvodom zo Spišskej Novej Vsi - Tibor, Dušan a Maťo. Bola to naša prvá spoločná túra. Verím, že ani zďaleka nie posledná.