pondelok, 5. apríl 2021

Sezóna poznačená epidémiou nás zavrela vo vlastnom okrese. Napriek tomu sa podarilo absolvovať niekoľko skialp kurzov a túr.

sobota, 25. apríl 2020

Vydarená sezóna za nami a nové infekčné ochorenie s nami. Napriek epidemiologickej situácii sa rady vzdelanejších skialpinistov rozrásli o nových členov.

piatok, 3. marec 2017

Nadšenci bez ktorých by Liptov ride nevznikol si to prišli rozdať s lavínovým kurzom. Pozrite ako sa im darilo.

nedeľa, 5. február 2017

Veselá parta čecho-slovákov sa stretla na lavínovom kurze vo Vysokých Tatrách. Víkend splnil účel a všetci sa vrátili domov o poznanie múdrejší.

pondelok, 29. február 2016

Chudobnejšie snehové podmienky nám ani tento rok nemohli prekaziť lavínový kurz. V znamení - čím vyššie, tým lepšie, sme si všetci užili nie len prašan ale dozvedeli sa aj nevyhnutné informácie z oblasti lavínovej problematiky.

utorok, 5. marec 2013
Lavínový kurz pre "fajnšmekrov" je za nami. Tento bol iný. Bol určený pre ľudí, ktorí sa v lavínovej problematike už celkom dobre orientujú, no chceli sa dozvedieť viac.
piatok, 22. február 2013
Vo Veľkej Fatre sa uskutočnil druhý lavínový kurz pre začiatočníkov a mierne pokročilých. Napriek nie ideálnemu počasiu sa všetci dozvedeli veľa nových informácií, skrotili svoju lavínovú výstroj a ich pohyb v zimnom teréne sa v budúcnosti stane bezpečnejším.
pondelok, 28. január 2013
Vo Veľkej Fatre sa zišlo zopár skvelých ľudí, aby si pod vedením horských vodcov osvojili základné pravidlá pre bezpečný pohyb v zasneženej krajine. Okrem toho sa naučili pracovať s lavínovým prístrojom a zvládli postup pri lavínovej nehode.